Vakmanschap is Meesterschap!

Bij de meeste aanbieders krijg je het gevoel dat zij wel even zullen uitmaken hoe je tuin eruit gaat zien. Zo niet bij deze heren.

In een aantal sessies wordt het hele plan tot in de details besproken en geoffreerd. In eerste instantie lag het bedrag buiten ons budget maar door creatief om te gaan met onze wensen kwam alles keurig binnen budget en kon ook alles gerealiseerd worden zoals wij het voor ogen hadden. Het meest opvallende aan de uitvoering is dat zowel het construeren van de overkapping als de vormgeving van de tuin volledig uit het hoofd gedaan werd, wat maar weer eens aantoont dat vakmanschap meesterschap is.

De beide heren zijn buitengewoon makkelijk in de omgang en wisselen serieuze momenten af met grappen. Bij elke stap in de uitvoering werden wij betrokken wat een goed gevoel geeft zodat het uiteindelijk ook jouw eindresultaat is.

Petje af voor deze heren en wij raden ze ten zeerste aan als je iets gerealiseerd wil hebben dat One-of-Kind is.

Familie P.


Wij hebben onze voor- en achtertuin aan laten leggen. Al vanaf het eerste gesprek spatte de passie voor het vak er vanaf. Ze namen ruim de tijd om de plannen door te spreken en we zijn zelfs meegenomen naar de kweker om zelf de planten en bomen uit te zoeken. Tijdens de daadwerkelijke aanleg van de tuin (deze was af en toe best afwijkend qua afmetingen) hebben ze alles netjes opgelost. De tuin is nog mooier geworden dan vooraf gedacht en we zijn erg blij met het eindresultaat. We zouden de heren dan ook zeker aanraden!

Linda S.


Onze nieuwbouw woning heeft een mooie voor- en achtertuin gekregen. De schutting was niet goed geplaatst door een andere partij. Ze hebben dit professioneel voor ons opgelost. Ze hebben ons goed advies gegeven over o.a. de tegels. We zijn heel erg blij met de overkapping die zij hebben gemaakt. Fijne communicatie en een prettige samenwerking.

Mariska P.


Prima, helemaal niks op aan te merken. Goede ervaring, prettige samenwerking en een puik eindresultaat!! Onze voor en achtertuin heeft een echte upgrade gehad…

Fam. A.


Onze voor- en achtertuin is weer als nieuw door de ideeën en uitvoering van deze heren. Prettige samenwerking, nette afwerking, mooie materialen en vakkundig afgewerkt.
Echte vakmensen die geen praatjes verkopen maar ook echt doen wat ze beloven. Bovendien denken ze met je mee en geven ze je nieuwe inzichten. Je tuin krijgt weer een boost!!
Zo kunnen we er weer jaren tegen… Een naam om te onthouden!

Familie A.


Mijn tuin, voor en achter, eind 2017 helemaal opgeknapt inclusief schuttingen en tuinpoort. Ook zijn de potten en tuin winterklaar gemaakt. Ik geniet iedere dag van een mooie verzorgde tuin.
Bedankt JS Houtbouw.

Familie v.d. S.


Heel goed. Fijne adviezen en niet alleen maar blindelings uitvoeren wat wordt gevraagd. Geeft eerlijke mening daar waar het gevraagde niet ‘past’. Biedt daarna goede alternatieven.
Er wordt heel netjes gewerkt en ook aan het einde van elke werkdag is alles opgeruimd, zodat het in- en uitlopen van het woonhuis altijd kan zonder vuil mee te nemen.
Aanrader!!

Familie v. A.